Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KETE tarifi (Kars)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KETE tarifi (Kars) Empty
MesajKonu: KETE tarifi (Kars)   KETE tarifi (Kars) Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:30 am

Kete hamuru da katmer gibi normal ekmek hamurudur. Ancak
mayalandiktan sonra fazla bekletilmez. Hamur yine yufka seklinde açilir.
Daha önceden açtigimiz yufkanin içine konulmak üzere, kete içi
hazirlanir. Kete içi yagda kavrulan un´dan ibarettir .Hazirlanan bu
içten, açilan yufkanin arasina bir miktar konur ve yufka oval olarak
siki ve güzel bir seklide içe dogru kapatilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KETE tarifi (Kars)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kete (Erzincan) tarifi
» Cevizli Kete tarifi (Erzincan)
» Kurze tarifi (Kars)
» HANGEL tarifi (Kars)
» PİŞİ tarifi (Kars)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: