Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Elmalı Bohça Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Elmalı Bohça Tarifi Empty
MesajKonu: Elmalı Bohça Tarifi   Elmalı Bohça Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 7:34 pm

Malzemeler

5 Küçük elma

2 Çorba kaşığı tozşeker

1 Çorba kaşığı çekilmiş ceviz

5 Miflöy hamuru

1 Yumurta sarısı

2 Çorba kaşığı pudra şekeri

Karanfil tozu

Tarçın

Zencefi


Hazırlanışı


  • Elmalaların kabuklarını soyup sebze oyacağı ile çekirdek kısımlarını çıkarın.
  • Düz tabanlı bir tencereye dizip üzerlerine tozşeker serpiştirin ve 5 dakika pişirin.
  • Ceviz, tarçın, zencefil ve karanfili karıştırın.
  • Elmalar soğuyunca ortalarını cevizli karışımla doldurun.
  • Herbir elmayı 1 miflöy hamurunun üzerine yerleştirip bohça gibi kapatın.
  • Üzerlerine yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin.
  • Soğuyunca tarçın ve pudra şekeri serpin.





Elmalı Bohça yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Elmalı Bohça Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: HaMur İşleri Tarifleri-
Buraya geçin: