Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav |
,
http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age
|
| | Ahududu Reçelli Bisküvi Tarifi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Aşçı Admin
Mesaj Sayısı : 2102 Kayıt tarihi : 25/01/11
| Konu: Ahududu Reçelli Bisküvi Tarifi Salı Şub. 01, 2011 7:07 pm | |
| Malzemeler 1 Su bardağı pudra şekeri 7 Çorba kaşığı margarin 2 Adet yumurtanın sarısı Alabildiğince un 1 Su bardağından 2 parmak eksik hindistancevizi Ahududu reçeli Hazırlanışı
- Pudra şekerini, 7 çorba kaşığı margarini, yumurta sarılarını ve hindistancevizini bir kaba aktarın.
- Bu malzemeye gerektiği kadar un ekleyin.
- Yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurun.
- 15-20 Dakika buzdolabında bekletin.
- Hamuru iki eşit parçaya ayırın.
- Bir parçayı oklava yardımı ile 1 santim kalınlığında olacak şekilde açın.
- Küçük bir yuvarlak kalıp yardımıyla hamuru kesin.(çay bardağı olabilir)
- Bu yuvarlakların ortasına birer çay kaşığı ahududu reçeli koyun.
- Hamurun diğer yarısını da aynı şekilde açıp, kesin.
- Reçel koyduğunuz yuvarlak hamurların üzerine yerleştirin.
- Çatal yardımıyla kenarlarına şekil vererek kapatın.
- Önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında üzerleri pembeleşene dek pişirin.
- Fırından alıp, üzerlerine ahududu reçeli koyarak servis yapın.
Ahududu Reçelli Bisküvi yemeği tarifi | |
| | | | Ahududu Reçelli Bisküvi Tarifi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|