Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Balık Sarması Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Balık Sarması Tarifi Empty
MesajKonu: Balık Sarması Tarifi   Balık Sarması Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 12:19 am

Malzemeler

8 Parça beyaz etli balık filetosu

3 Dilim ekmek içi

1 Adet limon

5-6 Dal dereotu

50 gr krem peynir

1 Adet yumurta

Tuz, karabiber

Sos için :

2 Çorba kaşığı tereyağı

1 Çorba kaşığı un

1 Su bardağı süt

1 Çay bardağı beyaz şarap

Tuz, karabiber

Hazırlanışı


  • Balık filetolarını tezgaha yayın.
  • Limonun kabuğunu rendeleyin ve suyunu sıkın.
  • Dereotunu ayıklayıp, doğrayın.
  • Geniş bir kaba ekmek içini ufalayın.
  • Limon kabuğu rendesi, limon suyu, dereotu, çırpılmış yumurta, krem peynir, tuz ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın.
  • Hazırladığınız karışımı filetoların üzerine paylaştırıp, rulo şeklinde sarın.
  • Balık rulolarını yağlı kağıt döşenmiş fırın tepsisine dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Sos için ; tereyağını tavada eritip, unu ekleyerek pembeleştirin.
  • Süt ve şarabı ilave edip sürekli karıştırarak kaynatın.
  • Tuz ve karabiber ekleyip, sıcak olarak balıkların üzerine dökün.
  • Dereotu ve limon dilimleri ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.





Balık Sarması yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Balık Sarması Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dolma Ve Sarma Tarifleri-
Buraya geçin: