Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BİÇME SOĞAN

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BİÇME SOĞAN  Empty
MesajKonu: BİÇME SOĞAN    BİÇME SOĞAN  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 2:22 pm



BİÇME SOĞAN  Bicmesog

BİÇME SOĞAN
--------------------------------------------------
Salatalarda,
yumurtalı, mantarlı, etli yemeklerde ve peynir baharatı olarak
kullanılır. Soğan aroması verir, ancak sıradan soğanın aksine ağızda
ekşimsi bir tat bırakmaz. Zambakgiller ailesinden olan biçme soğan saçak
köklü bir bitkidir. Anavatanı Orta Asya olan bu bitki, ılıman
bölgelerin vazgeçilmez baharatıdır. Uçucu yağlar bakımından zengindir.
Vitamin Özelliği C
Yıl içinde bulunduğu mevsim / ay 12 ay
Saklama koşulları +4 °C
Ambalaj içeriği (adet / kg) 1 kutu / 25 gr.
Kasa içeriği (adet / kg) 10 kutu
Kasa ölçüleri (mm) 370 x 250 x 65
Kolileme şekli 5 - 10 kasa




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BİÇME SOĞAN
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BİÇME SARIMSAK
» SOĞAN SOS Tarifi
» Peynirli Soğan Çorbası Tarifi
» Fransız Soğan Çorbası tarifi
» Peynirli Soğan Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Taze Baharat-
Buraya geçin: