Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HARDAL SOS TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HARDAL SOS TARİFİ   Empty
MesajKonu: HARDAL SOS TARİFİ    HARDAL SOS TARİFİ   Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 11:58 pm

HARDAL SOSU
Malzemeler :


  • 1 çorba kaşığı tereyağ
  • 1 su bardağı krema
  • 1.5 çorba kaşığı un
  • 1 çorba kaşığı hardal
  • 1 diş sarımsak
  • 1 limon suyu
  • Karabiber
  • Tuz


Hazırlanışı :


  • Orta
    boy bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsağı koyup ara sıra karıştırarak
    kızartın. Tencereyi ateşten alıp un, biber ve tuzu ekleyip karıştırarak
    pürtüksüz hale getirin.

  • Yavaş yavaş önce kremayı, sonra da hardalı ekleyip karışıma iyice yedirin.
  • Tencereyi kısık ateşe oturtup devamlı karıştırarak kaynatmadan, koyu ve pürtüksüz olana kadar pişirin.
  • Ateşten alıp limon suyunu ekleyip karıştırın. Sosu ısıtılmış sosluğa koyup servis edin.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HARDAL SOS TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Armutlu Kek I Tarifi
» NAPOLİTEN SOS Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: