Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kuru Ada çayı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kuru Ada  çayı Empty
MesajKonu: Kuru Ada çayı   Kuru Ada  çayı Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:56 pm

Adaçayı: Ege bölgesinde çayı yapılan bir
aromalı. Ot özellikle ciğer ve sosise lezzet katar. Spagetti ve
soslarında çok kullanılır. Kebaplarda kullanımı
tavsiye edilir.Avrupa ülkelerinin mutfaklarında kızarmış patateslerin,
hamurlara koyulan yağların kokulandırılmasında,
salamuralarda, etlerin dinlendirilmesinde kullanılır.

Kuru Ada  çayı Adacayi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kuru Ada çayı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayva Çekirdeği Çayı 4 Ay 2,5 Yaş için tarifi
» Kuru Rezene
» Dolar Kuru
»  Kuru nane
» Kuru tarhun

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Taze Baharat-
Buraya geçin: