Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Taze Zencefil

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Taze Zencefil Empty
MesajKonu: Taze Zencefil   Taze Zencefil Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:55 pm

Zencefil: Bir bitkinin toprak altında
kalan gövdesinin kurutulmasıyla elde edilir. Genellikle şerbet,
meşrubat ve likör yapımında
kullanılmaktadır. Dünya mutfaklarında çeşitli
yemeklerle yoğun olarak kullanılan açık renkli bir baharattır.

Taze Zencefil Taze-zencefil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Taze Zencefil
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Taze Tarhun
» Taze Nane
» Taze Kekik
» Taze baharatlar nasıl doğranır
» Taze Ot Ve Baharatlar Bilgilendirme

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Taze Baharat-
Buraya geçin: