Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 APICIUS Culinary Institute-ITALYA

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

APICIUS Culinary Institute-ITALYA Empty
MesajKonu: APICIUS Culinary Institute-ITALYA   APICIUS Culinary Institute-ITALYA Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 3:51 pm

APICIUS Culinary Institute-ITALYA
APICIUS Culinary Institute-ITALYA 93-300x122Verilen Eğitimler- Aşçılık Sanatı, Gıda Yönetimi, Pastacılık ve Ekmekcilik Sanatı, İşletmecilik ,Şarap Eğitimi
Apicius İtalya’nın sanat dolu kenti Floransa’da bulunan en iyi
gastronomi ve aşçılık okullarından birisidir. Amerika’da Fairfield
University ve University of South Florida ile olan anlaşmaları sayesinde
öğrenciler kredilerini transfer edebilmekle beraber, 2 yıl Apicius’ta
okuyup son iki yılı University of South Florida’da okuma imkanı
mevcuttur. Önlisans Programı 2 sene , Lisans programı 4 sene ve
sertifika programları 1 sene sürmektedir. Ayrıca Amatörlere yönelik 1
haftadan 2 aya kadar özel kurslar da düzenlenmektedir. 4 yıllık Lisans
Program Ücreti 36.000 Euro’dur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
APICIUS Culinary Institute-ITALYA
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» NEW ENGLAND CULINARY INSTITUDE-AMERİKA
» lk Gastronomi Üniversitesi İtalya’da
» CULINARY INSTITUDE OF AMERICA
» Le COLE CULINARY – Amerika
» FRENCH CULINARY INSTITUDE-NEWYORK

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Aşçı Okulları :: Aşçı Global Okulları-
Buraya geçin: