Malzemeler:
- 3-4 adet orta boy haşlanmış patates
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
- 1 kahve fincanı haşlanmış mısır
- 3 adet ince kıyılmış taze soğan
- 2- 3 sap ince kıyılmış dereotu
- 1 adet ince dilimlenmiş uzun havuç
- 1 çay kaşığı toz hardal
- tuz, karabiberHazırlanışı:Patatesleri
küçük küçük doğrayın. Haşlanmış mısır, ince dilimlenmiş havucu, ince
kıyılmış soğan ve dereotunu ilave edin. Baharatları, sirkeyi, limon
suyunu ve zeytinyağını güzelce çırpın. Derin bir kasede iyice
karıştırın. Birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.