Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 ERİK YAHNİSİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

ERİK YAHNİSİ  Empty
MesajKonu: ERİK YAHNİSİ    ERİK YAHNİSİ  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:10 pm

Yarım kg yeşil erik

1 kg kuzu kuşbaşı

3 su bardağı su

1 adet iri kuru soğan

2 çorba kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı karabiber



Tencereye tereyağı konur, eriyince et atılır, renk alacak kadar pişirdikten sonra sıcak su eklenir. 20 dakika kadar haşlanır. Daha sonra yarım daire şeklinde doğranmış soğan ve erik katılır. 10 dakika daha pişirilir. Tuz ve karabiber katılır. Erikler sararana kadar pişirilir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
ERİK YAHNİSİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erik Kremalı Kek Tarifi
» Kars Yahnisi tarifi
» BURGONYA YAHNİSİ Tarifi
» Kayısılı Malatya Yahnisi tarifi
» İTALYAN BALIK YAHNİSİ Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Osmanlı Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: