Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 TAZE FASULYE MÜCVERİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

TAZE FASULYE MÜCVERİ  Empty
MesajKonu: TAZE FASULYE MÜCVERİ    TAZE FASULYE MÜCVERİ  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:09 pm

THY Skylife



500 gr fasulye

½ demet maydanoz

½ demet dereotu

3 dal taze soğan

3 yemek kaşığı beyaz peynir

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

2 adet yumurta

4 çorba kaşığı un

2 su bardağı zeytinyağı (kızartmak için)



Fasulyeler çok ince şekilde doğranıp kaynar suda 3 – 4 dakika haşlanır soğutulur. Suyu süzdürüldükten sonra içine maydanoz, dereotu, taze soğan ince doğranıp karıştırılır. Un, yumurta, peynir, tuz, karabiber ilave edilip akıcı bir hamur haline getirilir. Kızgın yağda kaşık yardımı ile dökülüp pişirilir. Sıcak servis edilir. Yoğurt ile servis edilebilir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
TAZE FASULYE MÜCVERİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeytinyağlı Taze Fasulye
» Zeytinyağlı Taze Fasülye tarifi
» Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi
» SUCUKLU FASULYE PİLAKİ
» Kabak Mücveri tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Osmanlı Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: