Supangle
Malzemeler
2,5 bardak süt (250 ml lik bardak)
2 yemek kaşığı mısır nişastası (yahut 1 y. kaşığı nişasta + 1 y. kaşığı un)
1/2 su bardağından az şeker
1 paket vanilya
2 y. k. kakao
2-3 y.k. tereyag veya margarin
bir kac dilim kek veya biskuvi
Hazırlanışı
Bütün
malzemeleri küçük bir tencereye alıp baloncuk oluşturup puding kıvamına
gelinceye dek karıştırarak pişirin. Terayag ekleyip karistirarak
erimesini saglayin, ardindan ocagin altini kapatin. Tabanina kek
dilimleri yerlestirilmis Küçük kaselere yahut kuplara paylaştırıp
dilediğiniz şekilde süsleyin. Damla çikolatalar, antep fıstığı, fındık
kırığı seçeneklerden bazıları olabilir.