Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Teriyaki Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Teriyaki Tarifi Empty
MesajKonu: Teriyaki Tarifi   Teriyaki Tarifi Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 3:26 pm

Malzemeler


  • Sake (Ya da beyaz şarap) 1 bardak
  • Tavuk 1 adet
  • Soya sosu 4 çorba kaşığı
  • Şeker 1 silme çay kaşığı
  • Kırmızı biber (Acı) Bir çimdik
  • Sarmısak (Dövülmüş) 1 diş
  • Zencefil (Çok ince çekilmiş, taze) 2 çay kaşığı
  • Yağ 3 çorba kaşığı



Yapılışı

Tavuğu dört parçaya bölerek derin olmayan
bir kuşhane'ye koyun. Soya sosunu, sake ya da beyaz şarabı, şekeri,
kırmızı acı biberi, sarmısak ve zencefille birlikte bir kuşhaneye
koyarak kaynatın. Kaynamış sosu tavukların üzerine dökerek 30 dakika
kadar dinlendirin. Tavukların sosunu süzüp bir peçete kâğıdı ile
kurulayın. Büyük bir tavada yağı kızdırın ve tavukları nar gibi
kızartın. Sosu tekrar tavukların üstüne dökerek kaynatın ve kapağını
kapatın. Ateşin altını kısarak ağır ateşte 20 dakika pişirin ve sıcak
sıcak servis yapın.


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Teriyaki Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» Çatal Tarifi
» Krokan Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Japon Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: