Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Ispanaklı Conoloni Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Ispanaklı Conoloni Tarifi Empty
MesajKonu: Ispanaklı Conoloni Tarifi   Ispanaklı Conoloni Tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 8:26 pm

Ispanaklı Conoloni Tarifi Foto.php?d=20090421094402







Malzemeler : Hazırlanış :
Ispanak

1 soğan

Kaşar rendesi

5-6 adet rendelenmiş domates

Taze fesleğen



Makarna hamuru:



4 yumurta

1 kg un

2 yumurta sarısı

1 çay bardağı irmik



(makarna hamuru)



Yumurta, un ve yumurta sarısı ile irmik bir kapta karıştırılır. İçine de
tuz katarak biraz da suyla hamur olarak yoğurun. Çok yumuşak olmayacak
şekilde kıvama getirilir. Oluşan hamur parçalara ayrılarak yuvarlak
olarak ince bir şekilde açılır. Bir tencerede su kaynatılır. Kaynatılan
bu suyun içerisine açılan makarna hamuru atılarak ön haşlama yapılır.
Haşlanan yufkalar sıcak sudan çıkarılarak hemen bir kapta hazırlanan
soğuk suya atılarak şok edilir.

Diğer tarafta ıspanakları bolca yıkayın, soğanı piyazlık doğrayın Bir
tavaya yağ koyarak yıkanmış ıspanak yapraklarını tuzu ve soğanları
koyarak soteleyin.

Fırın tepsisini yağlayınız. Haşlanmış yuvarlak makarna hamurunun
içerisine ıspanak harcını koyunuz. Dürüm gibi kıvrılır. Ispanak harçlı
dürümler yağlanmış tepsiyi sıralayınız. Üzerine kaşr rendesi atarak
fırına veriniz.

Fırından çıkarılan ruloları keserek servis tabağına alınız üzerine
aşağıda tarifini verdiğimiz domates sonunu dökerek servisinizi yapınız



SOS:

Domates rendesi tuz karabiber ve biraz da suyu bir tavaya koyarak ocağa
alın. Çırpıcıyla karıştırarak pişiriniz. İçine biraz kıyılmış fesleğen
de katabilirsiniz.



Püf nokta:Hamur açarken ince açınız. Suyu çkme oranını hesaplayınız.
Kalın olursa içine harç koyduğnuz zaman saramazsınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Ispanaklı Conoloni Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: HaMur İşleri Tarifleri-
Buraya geçin: