2,5 Su bardağı un 1 Küçük paket margarin 4 Yumurta 1/4 Limon suyu 1 Tutam tuz 2 Su bardağı zeytinyağı kızartmak için
*** Şeker 4,5 su bardağı su ile kaynatılıp köpükleri alınır.Limon suyu ialve edilip ,biraz koyulaşınca ateşten alınır.
*** Bakır tencereye 2 bardak su margarin tuz konup kaynatılır.Elenmiş un birden ilave edilip karıştırarak pişirilir.Tencereye yapışmayacak duruma gelince ateşten alınır.Ilınınca yumurtalar birer birer kırılır.
*** Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır.Yağlanmış avuç arasında yuvarlanıp yassıtılır ve parmakla ortası delinir.
*** Isıtılmış yağa konur.Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kızartılır.Fazla yağını alması için kağıt üzerine çıkarılır.
*** Sonra şuruba atılır.Birkaç kere karıştırılıp 5 dakika kadar bekletilir ve tabağa alınır.