Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HANIM GÖBEĞİ Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HANIM GÖBEĞİ Tarifi Empty
MesajKonu: HANIM GÖBEĞİ Tarifi   HANIM GÖBEĞİ Tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 8:05 pm

Malzemeler : Hazırlanış :
2,5 Su bardağı un
1 Küçük paket margarin
4 Yumurta
1/4 Limon suyu
1 Tutam tuz
2 Su bardağı zeytinyağı kızartmak için
*** Şeker 4,5 su bardağı su ile kaynatılıp köpükleri alınır.Limon suyu ialve edilip ,biraz koyulaşınca ateşten alınır.

*** Bakır tencereye 2 bardak su margarin tuz konup kaynatılır.Elenmiş un
birden ilave edilip karıştırarak pişirilir.Tencereye yapışmayacak
duruma gelince ateşten alınır.Ilınınca yumurtalar birer birer kırılır.

*** Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır.Yağlanmış avuç arasında yuvarlanıp yassıtılır ve parmakla ortası delinir.

*** Isıtılmış yağa konur.Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kızartılır.Fazla yağını alması için kağıt üzerine çıkarılır.

*** Sonra şuruba atılır.Birkaç kere karıştırılıp 5 dakika kadar bekletilir ve tabağa alınır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HANIM GÖBEĞİ Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» Çatal Tarifi
» Krokan Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: