Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Krem Brule Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Krem Brule Tarifi Empty
MesajKonu: Krem Brule Tarifi   Krem Brule Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:43 pm

MALZEMELER

1kg krema

10adet yumurta sarisi

250gr seker



YAPILIŞ TARİFİ

kremayi vanilya ile kaynat.yumurta sarisi ile sekeri çirpkaynayan kremayi

yumurtani içerisine dök.karisimi istenilen kaselere dök ve 100-120

derecelik firin isisinda pisir.sogumaya birak.servise giderken üzerine az

miktarda toz sekeri atip tirmusla yakabilirsiniz.tatlimizin üzeri sekerin

yanmasiyla (sert)karamelize olmus olur.dondurmayla servise yollanilabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Krem Brule Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KREM SENTONORE Tarifi
» KREM KARAMEL Tarifi
» TON BALİKLİ KREM SOSLU PENNE Tarifi
» Çikolata soslu zencefilli krem Tarifi
» Krem Karamel

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: