Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SANTAROZA Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SANTAROZA Tarifi Empty
MesajKonu: SANTAROZA Tarifi   SANTAROZA Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:15 pm

Kullanılacak malzeme:

2 kilo Santaroza eriği veya başka kokulu bir erik,

300 gram toz şekeri,

1 limon, 5-6 baş karanfil,



Yapımı: Erikleri bol suda iyice yıkamalı ve süzgece koyup sularını iyice
süzmeli. Eriklerin suları iyice süzülünce bunları düz altlı bir
tencereye oturtmalı. Üzerlerine toz şekerini serpiştirmeli. Sadece
sarısı rendelenmiş limon kabuğuyle karanfilleri de serpiştirdikten sonra biraz su katarak kabı ateşe oturtmalı.

Erikleri çok hafif bir ateşte şurubu koyulaşıncaya kadar pişirmeli.

Kabı ateşten indirince erikleri kâselere boşaltmalı. Biraz da şerbetinden koyup sıcak veya soğuk olarak servis yapmalı.

Bu eriklerden kalacak şerbeti maden sodasıyle karıştırarak bunu hararet kesici bir meşrubat olarak sunmak mümkündür.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SANTAROZA Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Profiterol Tarifi
» Ayvalı Kek Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: