Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SAUCE MOELLE tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SAUCE MOELLE tarifi Empty
MesajKonu: SAUCE MOELLE tarifi   SAUCE MOELLE tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 3:12 pm

10 kişilik MALZEME :

1 küçük soğan ince kıyılmış

1 çorba kaşığı margarin Va defne yaprağı

2 dal maydonoz

2.5 su bardağı fondövo

1 su bardağı zar gibi doğranmış ilik



YAPILIŞI :

İliği kaynar suda yarım dakika haşlayıp soğuk su İle soğutup süzdürünüz

Küçük bir kaba margarini, defne yaprağını, maydanozu koyup orta ateşte İki dakika sote yapınız

Sonra fondovo'yu ilâve edip karıştırarak dört beş dakika kaynatıp ateşten alıp süzdürünüz

İliği ilâve edip karıştırıp servis ediniz

Not: İlik sığırın kaval kemiğinden elde edilir, kaval kemiği budun incikle sokum arasındaki kemiktir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SAUCE MOELLE tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: