Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 DÜBARİ ÇORBASI Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

DÜBARİ ÇORBASI Tarifi Empty
MesajKonu: DÜBARİ ÇORBASI Tarifi   DÜBARİ ÇORBASI Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 3:09 pm

(POTAGE DUBARRY)



8 kişilik MALZEME :

1 küçük karnıbahar

1 çorba kaşığı yağ

2 litre et suyu

1 tatlı kaşığı tuz

2 kahve fincanı un

1 su bardağı süt

İnce dilimlenmiş 1 küçük soğan

1/4 kereviz

1/4 pırasanın beyazı



YAPILIŞI :

Karnıbaharın yalnız dallarını keserek yıkayınız

Sonra bol kaynar suda 20 dakika haşlayınız

Üzerine soğuk su döküp soğutunuz

Sudan çıkarınız Teker teker dalların üzerlerindeki beyaz çiçekleri kesip, garnitür olarak bir tabağa koyup muhafaza ediniz

Dallarını da başka bir tabağa koyup muhafaza ediniz

Bir tencereye yağı koyup kızdırınız

Sebzeleri ilâve edip bir dakika kavurup karnıbahar dallarını, et suyunu ilâve edip kaynatınız

Sütle unu başka bir kapta iyice karıştırıp eziniz

Kaynayan çorba suyuna karıştırarak yedirip ağır ateşte 15 dakika kaynatıp süzünüz

Karnıbahar çiçeklerini de ilâve edip bir kere karıştırarak servis ediniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
DÜBARİ ÇORBASI Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: