Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BULYON AN TABLET Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BULYON AN TABLET Tarifi Empty
MesajKonu: BULYON AN TABLET Tarifi   BULYON AN TABLET Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 3:07 pm

275 gram dana eti, 1 kilo koyun eti, 1,5 kilo sığır inciği, 1 tavuk ya da keklik, 2 doğranmış havuç, 3 dal kereviz, 3 dal maydanoz, biber, çivi karanfil, 3 soğan, biraz tarçın; bunları bir tencereye koyunuz.
Üzerine 6 litre su doldurup hafif ateşte 8 saat kaynamaya bırakınız.
Soğuyunca üzerinde donmuş olan yağı alıp buyyonu süzünüz. İki yumurta
akını bir kap içinde çalkalayıp buyyona karıştırdıktan sonra ağır ağır
kaynamaya bırakınız. Üzerinde biriken çis'i kepçe ile alıp atınız. Suyu
da astardan geçirip, tuzlayıp kaldırınız. Ya da gerektiği kadarı bir
kâseye koyup çorba yerine servis yapınız.



Not: Bulyon besleyici olduğundan sabahları ısıtıp birer fincan içmek
için çiğ kalmamasına ve tuzu kararında olmasına dikkat ediniz. Sofrada
çorba yerine bulyon verilecekse, davetlilerin tabaklarına taze ve çiğ
bir yumurta sarısı koyup çatalla ezilirse daha kuvvetli ve lezzetli olur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BULYON AN TABLET Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bulyon de Kistre de Viyande Tarifi
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» TEREYAĞI SOS Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: