Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi Empty
MesajKonu: SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi   SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:55 pm

ENTRECOTE A L'H OTELI ERE



4 kişi için MALZEME :

4 adet sığır pirzolası kemiksiz (150 - 170 gr. tanesi)

Tuz, bir çimdik karabiber

6 çorba kaşığı rafine yağı

3 tatlı kaşığı tereyağı

2 kahve fincanı ince kıyılmış mantar

1 tatlı kaşığı çok ince kıyılmış soğan

1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz



YAPILIŞI :

Etleri tuzlayıp biberleyiniz

Dibi kalın bir tavaya rafine yağını koyup kızdırınız

Etleri ilâve edip orta ateşte etin kalınlığına göre üçer dörder dakika alt üst pişirip bir servis tabağına çıkarınız

Tavadaki yağı döküp tereyağının bir kaşığını tavaya koyunuz, soğanı ilâve edip ağır ateşte iki dakika soğanı sote yapıp mantarı ilâve ediniz

Az tuz ve biber ilâve edip iki ve üç dakika
kavurup ateşten alıp karıştırarak iki kaşık tereyağını ve maydanozu
yedirip etlerin üzerine müsavi olarak taksim edip servis ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: