Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Etli kabak dolması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Etli kabak dolması Empty
MesajKonu: Etli kabak dolması   Etli kabak dolması Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:53 pm









Etli kabak dolması Etli%20kabak%20dolma




Etli kabak dolması


Ramazanda menülerde resmini görüp tarifini göremediğiniz etli kabak dolması...


Malzemeler
20 adet küçük dolmalık kabak
1 bardak pirinç
300 gr kıyma
4 y.k. zeytinyağ veya sıvıyağ
½ demet maydanoz
2 küçük kuru soğan
1 diş sarımsak
1 kaşık biber salçası
Kuru nane
Tuz
Karabiber
1,5 s.b. sıcak su
1 y.k. domates salçası
2 kaşık zeytinyağ
Limon suyu

Hazırlanışı
Kabakları incecik oyun. İç harcı hazırlamak için, malzemeleri
küçücük doğrayıp karıştırma kabına alın, baharatları, sıvıyağ ve
salçasını ekleyip karıştırın. Kabakları bir parmak eksik doldurup
tencereye yerleştirin.

Sıcak su, salça, zeytinyağ ve limon suyunu karıştırıp kabakların üzerine
gezdirin. Orta ateşte pirinçler şişip uzayana kadar pişirin. Sarımsaklı
yoğurtla servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Etli kabak dolması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Türk Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: