Malzemeler:
300 gr.Cklt Bitter Kuvertur Çikolata
30 adet Kayısı
Hindistancevizi
Hazırlanışı:
Bitter çikolata benmari usulü eritilir.Eriyen çikolatanın içerisine
bir maşa yardımıyla kayısılar bandırılır.Bolca çikolata ile
kaplanır.Yağlı kağıt’ın üzerine her yapılan çikolatalı kayısılar
konulur.Arzu edilirse üzerine hindistan cevizi serpilir.Yağlı kağıt
biraz sallanır ki çikolatalar düzgün şeklini bulsun.15 dk.yağlı kağıt
üzerinde soğuması beklenir ve daha sonra buzdolabına alınır.Soğuduktan
sonra ister sevdiklerinize,ister konuklarınıza ikram
edebileceğiniz,ister ev ziyaretlerinizde hediye olarak ikram edilir..
Afiyet Olsun..
Türkiye’nin en büyük çikolata mağazası