Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Çikolatanın Saklama Yöntemi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Çikolatanın Saklama Yöntemi Empty
MesajKonu: Çikolatanın Saklama Yöntemi   Çikolatanın Saklama Yöntemi Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 5:03 pm

Çikolatanın Saklanması


Çikolatayı daima kuru ve karanlık bir yerde ve 16°C ile 20°C
arasında bir ısıda saklayın. Hiçbir zaman buzdolabına koymayın. Ayrıca
10°C'yi geçen ısı değişikliklerine tabi tutmayın; aksi takdirde
çikolatanızın yüzeyinde parlak bir beyaz tabaka belirebilir.



Bu çikolatanın tadını etkilemez ama tabii ki, parlak, koyu
renkli ve güzel görünümlü pralin ve çikolata çubukları çok daha çekici
olmaktadır. Çikolatayı
hiçbir zaman keskin kokulu diğer yiyeceklerin yanında
saklamayın; çikolata çok kolayca diğer kokuları emebilmektedir
ve bu çok sevdiğiniz çikolatanın eşsiz tadını olumsuz
etkileyebilir. Kaliteli kakao, koyu ve sütlü çikolata doğal nedenlerden
dolayı uzun bir raf ömrüne sahiptir. Doğal olarak varolan
kakao polyphenol'leri uzun süreler boyunca koyu ve sütlü
çikolataları oksidasyondan korurlar.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Çikolatanın Saklama Yöntemi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Çikolata Tarifleri-
Buraya geçin: