Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Otlu Dolama Börek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Otlu Dolama Börek Empty
MesajKonu: Otlu Dolama Börek   Otlu Dolama Börek Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:29 pm










Otlu Dolama Börek Otlu%20dolama%20borek%20%285%29


Otlu Dolama Börek Otlu%20dolama%20borek%20%282%29


Otlu dolama börek
Benim borcamım küçük olduğu için 3 yufka aldı sizinki daha büyükse haliyle daha fazla yufka alacaktır.

3 adet yufka

Sıvı harcı için

3/4 s.b süt
½ s.b sıvıyağ
1 yumurta

İç harcı için


Kara lahana kavurması ndaki gibi hazırlıyoruz

Hazırlanışı
Sıvı harcı için süt, sıvıyağ, ve yumurtayı blender dan
geçirip pürüzsüz hale getirin. Yufkaların birini yayıp fırça yardımı ile
sıvı harçtan sürüp bir ucuna hazırlayıp soğuttuğunuz ot (laz lahanası)
kavurmasından yayın. Kenarlarını içe doğru hafifçe büküp rulo yapın.
Yuvarlak borcam tepsiye yerleştirin. Diğer yufkalara da aynı işlemi
uygulayıp rulo şeklinde tepsiye yerleştirin. Üzerine tekrar sıvı harçtan
sürüp (dilerseniz susam ve çörek otu serpip) önceden ısıtılmış 170-175 C
fırında kızarıncaya dek pişirin. 8 üçgen dilime bölüp sıcak ikram edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Otlu Dolama Börek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kaşarlı Börek
» Patatesli Börek
» Karnıyarık Börek
» Peynirli Otlu Kuru Pasta
»  LAZ BÖREK TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: HaMur İşleri Tarifleri-
Buraya geçin: