Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  NURANİYE tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 NURANİYE tarifi Empty
MesajKonu: NURANİYE tarifi    NURANİYE tarifi Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 3:19 pm

 NURANİYE tarifi Nuraniye_mezeMalzemeler
4 Orta Boy Kabak
1 Su Bardağı Amerikan Pirinci
1 Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Demet Taze Sogan
1/2 Demet Dereotu ve Maydanoz
Tuz ve Su
Yogurt (süzme tercih edilir)
4-5 Diş Sarmısak
1/2 Çay Bardağı Yağ
1 Tatlı Kaşığı Toz Kırmızı biber

NURANİYE TARİFİ

Kabakları
temizleyip, rendeleyin. Taze soğanları küçük küçük doğrayın.
Maydanozları ve dereotlarını ince ince kıyın. Taze soğanları sıvıyağ ile
kavurun. Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha
kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden
önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pisirin.
Soğumaya bırakın. Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu
yoğurtlu sosa bosaltın. Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da
servisten önce gezdirerek üzerine dökün.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
NURANİYE tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» TEREYAĞI SOS Tarifi
» Dondurmalı Kek Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Ak Deniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: