Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 NEZİK tarifi (Kars)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

NEZİK tarifi (Kars)  Empty
MesajKonu: NEZİK tarifi (Kars)    NEZİK tarifi (Kars)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:41 am

NEZİK (Kars)

Hamur su yerine kaymakla yogrulur. Biraz bekletilen
hamur, fazla büyük olmamak kaydiyla ve birazda kalinca yufka biçiminde
açilir. Açilan yufkalar dogrudan ters çevrilmis sacin üzerinde, ters düz
edilerek pisirilir. Teflon tavada yapilabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
NEZİK tarifi (Kars)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erişte Aşı tarifi (Kars)
» Kars Yahnisi tarifi
» MAFİŞ tarifi (Kars)
» HASUDA tarifi (Kars)
» KUYMAK tarifi (Kars)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: