Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)  Empty
MesajKonu: Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)    Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:34 am

Bükmeli Sırın (Elazığ)

4 su bardağı un
1.5 su bardağı su
Yarım kg yoğurt
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, kırmızı pulbiber

1. Unu hamur yoğurma kabına alın. Ortasını havuz gibi açıp tuz ve su ilave ederek yoğurun.
2.
Hamurdan bezeler koparıp orta kalınlıkta yufkalar açın. Yufkaları sac
üzerinde pişirin. Rulo şeklinde sarıp ikişer santim arayla kesin.
Ruloları dik olarak geniş ve derin kenarlı bir kaba yan yana sıkıca
dizerek yerleştirin.
3. Sarımsakları ezip yoğurtla çırpın. Yufka
rulolarının üzerine dökün. Tereyağını bir tavada kızdırıp pulbiber
ekleyin. Biberli yağı yoğurdun üzerine gezdirip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bükmeli Sırın (Elazığ) tarifi
» Şirin kayganak tarifi (Bitlis)
» Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi
» GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)
» Kuzu Kapama tarifi (Elazığ)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: