Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)  Empty
MesajKonu: GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)    GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:33 am

GÜL TATLISI (Elazığ)

Malzemeler: Margarin, bir çay bardağı pudra
şekeri, bir yumurta, bir paket vanilya, bir paket kabartma tozu, aldığı
kadar un bir su bardağı kırık ceviz. Şerbeti için: Uç su bardağı şeker
dört su bardağı su. üç-dört damla limoon suyu.

Yapılışı:
Margarlr. oda sıcaklığında olmalı. Ceviz ve un hariç bütün malzemeleri
iyiçe yoğurun. Yavaş yavaş un ekleyerek sert bir hamur elde edene kadar
yoğurmaya devam edin. Merdaneyle hamuru açın ve su bardağı ağzıyla
yuvarlak daireler kesin. Kesilen dairelerin kenarlarına beş adet çizik
atın. Ye yaprakları üst üste (yaprağın bir kenan alta. bir kenarı üste
gelecek gibi) dizin. Ortalarına cevizleri yerleştirip tepsiye dizin.
Önceden ısınmış fırında 170 derecede pişirin. Son olarak fırından çıkan
tatlıların üzerine soğuk şerbet dökün.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi
» Dilim Dolma tarifi (Elazığ)
» Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)
» Bükmeli Sırın (Elazığ) tarifi
» Kuzu Kapama tarifi (Elazığ)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: