Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kısır Yapımı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kısır Yapımı Empty
MesajKonu: Kısır Yapımı   Kısır Yapımı Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:24 pm












Kısır Yapımı Kisir+%25286%2529




Malzemeler


2 bardak bulgur
1,5 bardak sıcak su
2 domates soyulup yemeklik doğranmış
1-2 salatalık doğranmış
1 kuru soğan ince doğranmış
3 yeşil taze soğan doğranmış
2 sivribiber doğranmış
Kıyılmış Nane yaprağı
Kıyılmış maydanoz
1 kaşık salça
yarım tatlı kaşığı Karabiber
1 tatlı kaşığıTuz
yarım çay kaşığı Kimyon
1 çay kaşığı Pul biber
Yarım çay bardağı Zeytin yağı

Hazırlanışı


Ince bulgur u kapağı kapanabilecek bir kaba koyup üzerine
sıcak su gezdirip kapağını kapatın. 15-20 dakika öyle bekletin.
Bulgurlar şişip yumuşayınca, genişçe bir tepsiye alıp çok küçük
doğranmış kuru soğan ile yoğurmaya başlayın. Salça. Tuz, karabiber,
kimyon, pul biber i de ekleyip yoğurmaya devam edin

Sırayla doğranmış salatalık, yeşil
soğan, domates, nane, maydanoz ve zeytin yağı da ekleyip hafifçe
domatesler ezilmeyecek şekilde karışrıtın. Marul yaprakları ile servis
yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kısır Yapımı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Türk Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: