Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ Empty
MesajKonu: BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ   BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:39 pm

BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ Bagdat_sutlac_tarifiMalzemeler
6 su bardağı pirinç
1 litre süt
1 su bardağı su
1 çay kaşığı damla sakızı
2 çorba kaşığı nişasta
Şerbeti için
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı limonsuyu

BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ
Pirinci
1 su bardağı su ile ateşe koyun. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya
kadar pişirin. Nişastayı ekleyip içinde eritin. Daha sonra içine damla
sakızı koyup karıştıra karıştıra pişirmeye devam edin. Piştikten sonra
kaselere boşaltıp soğutun. Ayrı bir kapta 1 su bardağı şekerle suyu 10
dakika kısık ateşte kaynatıp içine limon suyu ilave edin. Sıcak olarak
sütlaçların üzerine dökün. Soğuduktan sonra badem tozu serpip servis
yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BAĞDAT SÜTLACI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bağdat Caddesi ve Taksim Diyetisyen Serkan Tutar
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
»  HAMSİ TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: