Aşçı Admin
Mesaj Sayısı : 2102 Kayıt tarihi : 25/01/11
| Konu: Lisans Programlarına Ait Tercih Kılavuzu GASTRONOM Çarş. Şub. 02, 2011 4:19 pm | |
| GASTRONOMİ Üniversite
| Bölüm Adı
| Kont.
| 0.12 B.S.
| 0.15 B.S.
| Koşullar
| Puan
| Türü
| LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ ( KKTC-LEFKE )
| GASTRONOMİ (TAM BURSLU)
| 10
| 621000
| 583000
| 1,11,17,21,28,70,97
| 290
| YGS-4
| OKAN ÜNİVERSİTESİ ( İSTANBUL )
| GASTRONOMİ
| 40
| ...
| ...
| 1,17,21,86,270
|
| YGS-4
| OKAN ÜNİVERSİTESİ ( İSTANBUL )
| GASTRONOMİ (TAM BURSLU)
| 6
| ...
| ...
| 1,11,17,21,86,270
|
| YGS-4
| OKAN ÜNİVERSİTESİ ( İSTANBUL )
| GASTRONOMİ (%50 BURSLU)
| 4
| ...
| ...
| 1,11,17,21,86,270
|
| YGS-4
| OKAN ÜNİVERSİTESİ ( İSTANBUL )
| GASTRONOMİ (%25 BURSLU)
| 10
| ...
| ...
| 1,11,17,21,86,270
|
| YGS-4
| LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ ( KKTC-LEFKE )
| GASTRONOMİ
| 40
| ...
| ...
| 1,17,21,28,70,97
|
| YGS-4 |
| |
|