Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.full-forum.com/

Paylaş | 
 

 Kişniş Otu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

MesajKonu: Kişniş Otu   Ptsi Ocak 31, 2011 2:47 pm

Kişniş :
Kişniş genellikle şuruplarda ve likörlerde kullanılmaktadır. Kişniş
şekeri pastacılıkta ve bazı et yemeklerinde de kullanılmaktadır.
Bitkinin yaprak ve filizleri de çorba ve salatalara doğranarak yenir.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
Kişniş Otu
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Taze Baharat-
Buraya geçin: