Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SARI ADAÇAYI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SARI ADAÇAYI  Empty
MesajKonu: SARI ADAÇAYI    SARI ADAÇAYI  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 2:11 pm



SARI ADAÇAYI  Sariadac

SARI ADAÇAYI
--------------------------------------------------
Sos
yapımında, balık yemeklerinde, ördek ve kazla yapılan yemeklerde
kullanılır. Yemeklere nefis bir lezzet katar. Demlendirilip sıcak suyla
karıştırılarak çay biçiminde de içilir. Tipik bir Akdeniz bitkisidir.
Uçucu yağ içerdiği için tıbbi önemi büyüktür. Kozminatif, yatıştırıcı,
diüretik, terkesici, ağrı giderici, balgam sökücü, dezenfektan etkileri
bulunmaktadır. Vitamin Özelliği A - C
Yıl içinde bulunduğu mevsim / ay 12 ay
Saklama koşulları +4 °C
Ambalaj içeriği (adet / kg) 1 kutu / 25 gr.
Kasa içeriği (adet / kg) 10 kutu
Kasa ölçüleri (mm) 370 x 250 x 65
Kolileme şekli 5 - 10 kasa



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SARI ADAÇAYI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sarı Salata
» MOR ADAÇAYI
» ALA ADAÇAYI
» adaçayı ve ravioli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Taze Baharat-
Buraya geçin: