Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 AVCI SOSU Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

AVCI SOSU Tarifi Empty
MesajKonu: AVCI SOSU Tarifi   AVCI SOSU Tarifi Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 12:01 am

AVCI SOSU

MALZEME



  • 125 gram margarin
  • 200 gram mantar dilimlenmiş
  • 50 gram arpacık soğan ince kıyılmış
  • 250 gram domates
  • 200 ml sek beyaz şarap
  • 1 litre demi glace sos
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber


YAPILIŞI



  • Margarini
    derin bir tavada eritin. Mantarları atıp renk aldırmadan biraz sote
    edin. Arpacık soğanları tavaya ilave edin ve 2-3 dk kısık ateşte
    pişirin.

  • Domatesi
    ve beyaz şarabı ekleyin. Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar
    çektirin. Demi glace sosu ilave edinve kısık ateşte uygun kıvama
    gelinceye kadar pişirin.

  • Oluşan kefi alın. Tuz ve karabiberi ilave edip servise sunun.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
AVCI SOSU Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: