Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 ŞATOBRİYAN SOS Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

ŞATOBRİYAN SOS Tarifi Empty
MesajKonu: ŞATOBRİYAN SOS Tarifi   ŞATOBRİYAN SOS Tarifi Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 12:00 am

MALZEME


  • 50 gram arpacık soğan
  • 50 gram mantar bölünmüş
  • 2 adet defne yaprağı
  • 1 dal fesleğen
  • 200 ml beyaz şarap
  • 1 litre koyulaştırılmış et suyu
  • 100 gram tereyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çimdik karabiber



YAPILIŞI



  • İnce
    kıyılmış arpacık soğanı, mantar parçaları, defne yaprağı, taze fesleğen
    ve beyaz şarabı derin bir tavaya koyup 2/3�ü kalıncaya kadar çektirin.

  • Koyulaştırılmış
    et suyunu ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar
    pişirin. Oluşan karışımı alın. İnce bir süzgeçten geçirip süzün.

  • Tereyağını katıp karıştırın. Tuz ve karabiberini ilave edip sosu tamamlayınız.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
ŞATOBRİYAN SOS Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: