Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  Karanfil

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

  Karanfil Empty
MesajKonu: Karanfil     Karanfil Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:37 pm

Karanfil: Bu bitkinin koyu renkli, küçük çivi biçimindeki
tomurcukları kurutulur ve öğütülerek toz haline
getirildikten sonra veya dövülmeden tane olarak
kullanılır. Kompostolarda, bazı tatlılarda, şerbetlerde, keklerde,
dondurmalarda,
soğanla birlikte bazı yahnilerde kullanılır.


  Karanfil Karanfil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Karanfil
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Kuru Baharat-
Buraya geçin: