Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 Bonfile Tava Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Bonfile Tava Tarifi Empty
MesajKonu: Bonfile Tava Tarifi   Bonfile Tava Tarifi Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 3:25 pm

Malzemeler


  • 200 gr bonfile
  • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
  • Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı)
  • 2 çorba kaşığı soya sosu
  • 2 dilim salatalık
  • 2 dilim domates
  • 2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber
  • 1 yaprak beyaz lahana



Yapılışı



* Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin.
Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar
kısık ateşte pişirin.



* Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis
tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle
servis yapın.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
Bonfile Tava Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Japon Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: