Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 Kamaboko Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kamaboko Tarifi Empty
MesajKonu: Kamaboko Tarifi   Kamaboko Tarifi Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 3:22 pm

Malzemeler


  • Dil (Veya pisi balığı filetosu) 500 gr.
  • Mısır unu 2 çorba kaşığı
  • Şeker 1 çay kaşığı
  • Soya sosu 1 çay kaşığı
  • Tuz 1 çay kaşığı
  • Soguk Su 1 bardak
  • Siviyag veya icyagi



Yapılışı

Balığın bütün kılçaklarını ayıklayın ve kıyma kivamina gelene kadar makineden çekin.

Mısır ununu, şekeri, soya sosunu ve tuzu,bu kıymayailave edip karistirin.

Bu arada yağı harlı ateşte kızdırın.

Balık karışımını küçük toplar halinde, nar gibi kızartın.

Sonra kâğıt peçetede yağını süzerek sıcak sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
Kamaboko Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Japon Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: