Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.full-forum.com/

Paylaş | 
 

 Hamsi Tava Tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 2099
Kayıt tarihi : 25/01/11

MesajKonu: Hamsi Tava Tarifi   Perş. Şub. 17, 2011 8:13 pm

Malzemeler : Hazırlanış :
1kg. hamsi
1 çay bardağı mısır unu
tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ
Hamsilerin başları koparılır içleri temizlenir ve yıkadıktan sonra suları iyice süzdürülür.
Bir kaba mısır unu, tuz konulup karistirilir. hamsiler una bulanip
tavadaki kızgın yağın içinde alt ust edilerek kızartılır. Sıcak servis
yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
Hamsi Tava Tarifi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TARİF ÖĞRETİLİR!
» Tepside İçli Köfte
» Dilber Dudağı
» Afyon Lokumu
» MUZLU BROWNİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: