Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 CEVİZLİ TATLI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

CEVİZLİ TATLI TARİFİ Empty
MesajKonu: CEVİZLİ TATLI TARİFİ   CEVİZLİ TATLI TARİFİ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:34 pm

CEVİZLİ TATLI TARİFİ
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çorba kaşığı zeytinyağı
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 5 çorba kaşığı çekilmiş ceviz
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çorba kaşığı yoğurt
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 adet yumurta
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 limon kabuğu rendesi
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 su bardağı çekilmiş ceviz
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 5 su bardağı un
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 1 tutam tuz
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme şurubu için:
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 3 su bardağı toz şeker
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme yarım limon suyu
CEVİZLİ TATLI TARİFİ Kafa-malzeme 3 su bardağı su

CEVİZLİ TATLI TARİFİ Yapilisi_comlekp
Yapılışı
Zeytinyağı, yoğurt, yumurta,
limon kabuğu rendesi, tuz ve kabartma tozunu derin bir kapta karıştırın.
Un ve cevizi ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun.


Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp burma şekli
verin. Rendenin ince tarafına hafif bastırarak üzerine desen yapın.
Yağlanmış tepsiye aralıklı olarak dizip önceden ısıtılmış 180 dereceye
ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirin.


Şurubu hazırlamak için, tencerede toz şeker ile suyu kaynatın.
Koyulaşınca limon suyu ekleyin. Birkaç dakika sonra ateşten alıp ılımaya
bırakın. Tatlıyı fırından çıkarın. ılık şurubu üzerine dökün. Şurubunu
çekince üzerine ceviz serpip servis yapın.




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
CEVİZLİ TATLI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cevizli Tatlı tarifi
» Hindistan Cevizli Tatlı
» Elmalı Tatlı tarifi
» Etimekli Tatlı tarifi
» Ananaslı Tatlı tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: