Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.full-forum.com/

Paylaş | 
 

 Krem Brule Tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

MesajKonu: Krem Brule Tarifi   Çarş. Şub. 16, 2011 2:43 pm

MALZEMELER

1kg krema

10adet yumurta sarisi

250gr seker



YAPILIŞ TARİFİ

kremayi vanilya ile kaynat.yumurta sarisi ile sekeri çirpkaynayan kremayi

yumurtani içerisine dök.karisimi istenilen kaselere dök ve 100-120

derecelik firin isisinda pisir.sogumaya birak.servise giderken üzerine az

miktarda toz sekeri atip tirmusla yakabilirsiniz.tatlimizin üzeri sekerin

yanmasiyla (sert)karamelize olmus olur.dondurmayla servise yollanilabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
Krem Brule Tarifi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TARİF ÖĞRETİLİR!
» Tepside İçli Köfte
» Dilber Dudağı
» Afyon Lokumu
» MUZLU BROWNİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: