Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 MİLANO PASTASI Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

MİLANO PASTASI Tarifi Empty
MesajKonu: MİLANO PASTASI Tarifi   MİLANO PASTASI Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:01 pm

Malzeme:

2 su bardağı un

200 gr. margarin

1/2 su bardağı toz şeker

1 yumurta sarısı

1 adet yumurta

1 tutam tuz

10-12 adet kedi dili bisküvi

15 adet kuru kayısı

4 adet elma

Şurupla dinlenmiş 1 kâse kiraz



Yapılışı:

Unun içine tuzu, şekeri, yumurtayı, yumurta
sarısını ve yumuşamış margarini katıp, yoğurun. Yoğurma işlemini kısa
sürede bitirin. Margarin fazla erimesin. Yağlı bir kâğıda sarıp, yarım
saat buzdolabında dinlendirin.
Hamuru 1 cm. kalınlığında açın. Dar yüksek ve derin bir kalıba içini
yağlayıp kalıbı kaplayacak ve kenarlarından bir-iki parmak taşacak
şekilde yerleştirin. Elmaları soyup, doğrayın. Biraz şeker ve su ile
pişirin. Su ile ıslattığınız kayısıları, elmalarla birlikte pişirin. Meyvelerin şekilleri kaybolmadan ateşi kapatın. Hamurun en altına kirazları ve pişmiş kayısıları
dizin. Bir sıra kedi dilini sıralayın. Elmaları dizin. Tekrar kedi
dilini sıralayın. Böylece içini doldurun. Kenarında kalan hamurlar ile
üzerini tümüyle örtün. 190 °C'de 1 saat pişirin. Ters çevirip, çıkarın.
Soğuyunca servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
MİLANO PASTASI Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: