Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 VENEDİK PASTASI Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

VENEDİK PASTASI Tarifi Empty
MesajKonu: VENEDİK PASTASI Tarifi   VENEDİK PASTASI Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 1:08 pm

16 yumurta

500 gr. toz şeker

400 gr. un

100 gr. çekilmiş badem veya kavrulmuş fındık

100 gr. margarin

Kreması:

500 gr. margarin

400 gr. toz şeker

1 bardak su

Biraz vanilya tozu

Biraz kakao

İki parça rendelenmiş çikolata.



Yumurtalarla şekeri yumurta teli ile boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Unla karıştırılmış fındık ilâve edin. Eritilmiş yağı katın. İçi unlanıp yağlanmış kalıba kabarma payı bırakarak dökün. Orta hararetli fırında pişirin.

Kremanın yapılışı :

Yağı yumurta
teli ile karıştırarak yumuşatın. Şekeri suyla hiç karıştırmadan koyu
şurup kıvamına gelinceye kadar kaynatın. Soğuduktan sonra yağa katın.
Vanilya koyun. Yarısına kakao ilâve edin. Pandispanyayı dörde bölün. Her parçaya biraz şurup serpin. Siyah ve beyaz krema sürün. Üst üste koyun. Kenarlarına krema sürün. Çikolata parçalarını yapıştırın. Üstünü siyah ve beyaz kremayla süsleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
VENEDİK PASTASI Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: