Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 İtalyan Mereng Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

İtalyan Mereng Tarifi Empty
MesajKonu: İtalyan Mereng Tarifi   İtalyan Mereng Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 12:46 pm

Gereçler:
1 bardak tepeleme toz şeker
1 bardak su
5 yumurta akı Bir fiske tuz
1 çay kaşığı vanilya
Yapılışı:
1. Şeker ve suyu saplı bir kapla ateşe koyun. Kaynamaya başlarken
üzerine biriken köpüğü alın. Fondan kıvamına gelene kadar kaynatın.
2. Beş yumurta akını dikkatlice ayırın, bir fiske tuz katıp önce hafif, sonra kuvvetlice çırpın. Katı hale getirinç
3. Fondan kıvamındaki kaynayan şurubu, yumurta aklarına azar azar
katarak hızlıca karıştırın. Vanilya katıp gerektiği biçimde kullanın.
S. 368(2 resim)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
İtalyan Mereng Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: İtalyan Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: