Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SIĞIR BİFTEĞİ FLAMAND Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SIĞIR BİFTEĞİ FLAMAND Tarifi Empty
MesajKonu: SIĞIR BİFTEĞİ FLAMAND Tarifi   SIĞIR BİFTEĞİ FLAMAND Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:57 pm

CARBONADE DE BOEUF A LA FLAMANDE



4 kişi için MALZEME :

8 parça sığır bifteği (70-100 gr.) tanesi but veya sokumdan

2 çorba kaşığı tepeleme dolu margarin

5 ader iri soğan piyaz doğranmış

1 tatlı kaşığı un

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 yaprak defne

5 su bardağı su

Tuz, bir çimdik karabiber



YAPILIŞI:

Yağın bir kaşığını tavaya koyup kızdırıp etleri ikişer üçer dakika alt üst kızartarak bir tabağa çıkarıp muhafaza ediniz

Küçük bir tencereye kalan yağı koyup kızdırıp soğanı ilâve ederek orta ateşte üç dört dakika sote yapıp salça ve unu ilâve edip bir iki dakika daha kavurup tuz, defne ve suyu etleri ilâve ediniz

Ağır ağır kaynatarak suyunu kontrol ederek lüzum ederse kaynar su koyup etin kalitesine göre bir buçuk iki saat pişirip servis ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SIĞIR BİFTEĞİ FLAMAND Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ançüezli Dana Bifteği tarifi
» SIĞIR SOKUMU ROTİ Tarifi
» SIĞIR PİRZOLASI HOTELİE Tarifi
» SIĞIR YAHNİ Tarifi
» SIĞIR FİLETOSU STRAĞANOF Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: