Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 SOS AMANDİNE Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SOS AMANDİNE Tarifi Empty
MesajKonu: SOS AMANDİNE Tarifi   SOS AMANDİNE Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:50 pm

Malzeme: (4 Kişilik)

4 çay kaşığı karabiber

2 çay kaşığı tuz

3 çorba kaşığı un

100 gram ceviz içi

1 adet limonun suyu

2 çorba kaşığı zeytinyağı

2 çorba kaşığı üzüm sirkesi

2 çorba kaşığı krema

1 çay kaşığı zencefil



Yapılışı:

Cevizleri ıslattıktan sonra kabuklarını iyice ayırın ve iyice dövün.

Tavada zeytinyağını kızdırıp cevizleri kavurun. İçine limon suyunu, sirke, krema ve zencefili ilave edip hafif ateşte 10 dakika pişirin ve sonra kenara alıp dinlendirin.



Not: Bu sos levrek
tava için hazırlanmış bir sostur. Diğer beyaz etli balıkların ızgara
veya tavalarında da kullanabilirsiniz. En güzel sunuş şekli balıkı
yanında haşlanmış patates ve sos amandine tarzındadır. Sıcak olarak servisi tavsiye olunur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
SOS AMANDİNE Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: