Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 SOS BLANŞ Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SOS BLANŞ Tarifi Empty
MesajKonu: SOS BLANŞ Tarifi   SOS BLANŞ Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:49 pm

Bir kuşhanede 100 gram tereyağmı bir kaşık un ile ateş üstüne iyice ezip hamur yapınız. Karıştırmaya devam ederek birer birer 5 yumurta sarısı yedirdikten sonra 1 limon suyu, birer çimdik tuz, biber, dövülmüş hindistancevizi
ekleyiniz. Sonradan bir bardak su ilâvesiyle bir müddet çevirerek hafif
ateşte tutunuz. Kabarmaya başlayınca ateşten çekip iyice ezip kapayıp
benmaride sıcak tutunuz. Yemek zamanı 100 gram tereyağı karıştırıp
kullanınız.



Not: Bu salça, ızgara ve tavada pişen köfteler içindir. Yemek zamanı
içine sirkesi süzülmüş bir avuç Kabara (şişede konserve) karıştırılırsa
başlıca balıklarda kullanılır. Salçanın kullanılışı sırasında bir kadeh
su yerine iyi kaynamış etsuyu konup kereviz v.b. kökleri yenen sebzelerde, etli sebze dolmalarında kullanılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
SOS BLANŞ Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: