Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 SOS BURGUNYON Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SOS BURGUNYON Tarifi Empty
MesajKonu: SOS BURGUNYON Tarifi   SOS BURGUNYON Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:49 pm

4-5 kişilik MALZEME :

1 tatlı kaşığı margarin

1 küçük soğan piyaz doğranmış

2 dal maydanoz

1/4 defne yaprağı

10 adet tane karabiber

1 çay kaşığı kekik

1 çorba kaşığı tepeleme dolu yağ (tereyağ)

1 çorba kaşığı dolusu un

75 cl. bir şişe burgunyon sirke



YAPILIŞI :

Margarini, soğanı, tane karabiberi, kekik ve defneyi küçük bir kaba koyup orta ateşte iki üç dakika sote yapıp sirkeyi ilâve ediniz

Ağır ağır kaynatarak sirkenin yarısını çektiriniz

Küçük bir kapta tereyağı ile unu karıştırarak kaynamış sirkeye ilâve ediniz, iyice karıştırıp iki üç dakika kaynatıp ateşten alınız, süzdürüp kullanınız
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
SOS BURGUNYON Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Sos Yapımı Tarifleri-
Buraya geçin: